Ljungby-Ridning-Horse show

Tjenare!
Kan berätta lite om dagen idag och igår. Igår skulle jag besöka ett ställe som ligger mig vart om hjärtat nämnligen Ljungby (ridklubb) Har varit där på ridläger 4 gånger, så har en drös med minnen därifrån. Jag lyckades jag sova till 11 (!?) och då missade jag bussen som går 11:05, då tänkte jag ge upp först, men efter lång stunds trixande fick jag iaf ihop bussarna. På bussen från växjö till ljungby fick jag betala hel HATAR sånna buschaufförer. 15:00 hoppade jag av i ljungby och då mötte min käre vän lova upp mig. Vi åkte ut till sickinge (Ljungby ridklubb) och då red Lova Highness of Blue Stable, eller Highness som hon kallas, eftersom hennes ägare Linnéa är i Göteborg. Highness hade lite damp, haha, och jag förfrös mig nästan... I stallet snackade vi lite med Linnéas storasyster Hanna, sedan mötte vi henne på affären när vi skulle köpa godis. Jag tror att att jag och lova vann, 1,2 kg ;D Tina frågade mig ifall jag ville hjälpa henne att rida ridskolehästarna också, så det jag idag! Först red jag lille Bandito, det gick inte så jättebra men han jobbade på fint. Efter Bandito red jag Amigo, det gick bättre! Sedan kom pappa och hämtade mig så då hann jag inte rida fler hästar :(
Imorgon taggar jag till Göteborg Horse Show :D Kul att kliva upp kvart i 5 på en lördag... Mamma fixade så jag ska börja rida en till häst till våren! Det är en storhäst som heter Ivanhoe. Han har inga skor på sig. Mycket mer än så vet jag inte xD
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?!
Jag har börjat tycka att Scapa schabrak med en gigantisk 3:a på är snygga, HV Polo schabraken har börjat falla mig i smaken och likaså Pioneer-stövlarna? Jag tyckte det var snyggt när det var en ljusbrun  sadel och svart sadelgjord? Herregud... haha.
Nu hinner jag inte så mycket mer... tror jag inte ;) tagga tagga hs! / Emma

film igen,

jahopp, blidde film idag igen. sov hos emma inatt, eller ah, sov vet jag inte om jag ska säga. va uppe till halv 5... woups :$
nu kollar vi på "sex and the city". när den är slut ska nog jag och ellan åka hem för vi ska ut till stallet o rida en runda. hoppas att det inte är så jätte extremt mycke snö ute på vägarna nu, tycker att snön och all is ska försvinna nu så att man kan rida upp till ridhuset till lektionerna istället för att behöva fixa transport oså. då min pappa jobbar i malmö och jag har en extremt aktiv bror som går på ishockey och fotboll som tränar ca 4-5 gånger i veckan så har min mamma svårt att hinna köra. men nu ska vi i alla fall försöka rida en runda ute i lekaryd där de står.
tror att bloggen kommer bli mer inriktad på hästar nu då det knappt går att åka skidor längre, men det märker vi ;)
//Elin

:)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2343921/skiandride?claim=m9wegsy93mt">Följ min blogg med bloglovin</a>

Fullt hus, igen.

Ah, nu har vi varit och köpt Ben&Jerrys, köpte en "Half Baked". Blidde stjärnchips och dextrosol med. Nu ska vi kolla på "Fullt hus, igen" så det blir bara ett snabbt inlägg för filmen har redan börjat lite.





// Elin

Elin Bengtsson

Hej på er alla (:
Nu va det längesen vi bloggade, förlåt. har haft ganska mycke att göra oså nu ett tag. kom hem från sälen i lördags, o har haft fullt upp med att packa upp alla grejer sen dess ;s
igår sov emma cajsa och ellan hos mig. vi kollade filmer heela kvällen och sov lääänge, ända till 8 faktiskt ;) sen gick ju upp typ efter 10. vid 1 åkte jag in till sjukhuset. skulle typ kolla ett födelsemärke som dampar lite. kom in o det visade sig vara godartat = ingen cancer :D
på vägen hem köpte mamma och jag subway, så sjukt gott är det . när jag kom hem kom de till mig igen oså åkte vi till emma. Nu sitter vi här igen, alla i en soffa med vars en dator och TVn igång. Snart ska vi ch köpa B&J (ben&jerrys), sjuk god glass. usch, jag känner mig tjock. måste ut och springa snart...
aja, träningen får vi ta en annan dag ;) blir ju inte skidor imon heller :( får väl åka ut till stallet och rida eller gå en runda med Gabbe.

Nähä, nu ska vi gåå :) men det kommer fler inlägg ikväll/inatt .. Idag SKA jag komma ihåg att blogga, tänkte skriva en lite längre presentation om mig sen. får se om den kommer upp på bloggen idag eller imon, men den kommer i alla fall .

//Elin

tack!

Vi tackar Cajsa för headern! Dock inte särskilt smickrande bild på varken mig eller hästen, vi får ta nya snart...
Idag kom Elin hem från Lindvallen! Saknat henne massor! Har inte hunnit träffa henne än, men ska åka till alvesta imorgon och hälsa på henne :) Jag är i nästan desperat behov av ny mobil just nu, min nuvarande är typ ihoptejpad för att hålla ihop (!?) Touchen på den suger och... aa. Förklarat nog? Ska byta abonnemang nu, då jag tydligen ringer lite mycket, hehe. Försöker få honom att ge mig ett abonnemang där jag kan få en iPhone, HTC eller något annat trevligt :) Och vet ni? Jag tror jag kommer att lyckas! Ifall jag nu inte får tag i en iPhone ska jag åtmistone ha en iPod touch, men känns onödigt att köpa en ipod ifall jag nu ska ha iphone?  Lite tankar i mitt huvud just nu... men ingenting är säkert än xD
Min blivande?
eller den här?
har även tyckt väldigt mycket om Xperia x10 mini pro, har funderat på att ha en sådan kanske? Jag vet inte riktigt om jag vill vara ekonomisk i detta fallet... Det dyraste för mig skulle nog vara att köpa en ipod tror jag, pappa köper det nya abonnemanget, och då betalar han avgiften på mobilen också hoppas jag... ;)
Vet inte riktigt hur det blir, men ny mobil ska jag ha iaf!
idag har jag firat min mamma, hon fyllde år för ca. en månad sedan, men bättre sent än aldrig? Vi skickade iväg rislyktor, ni vet sådana som lyser (a) Farfar tog en bild med sin mobil precis när jag och pappa släppte iväg en lykta, kolla runt på facebook så lär ni upptäcka den (och skratta åt min koncetrerade min)
Ha det bra / Emma

Header

Ja, jag som har gjort headern heter Cajsa & finns på bloggen ponnyfilurerna.blogg.se. Jag har gjort headern & jag fixar på min blogg & även min kusins blogg. Jag är inte så pro på sådant men man måste ju träna. ;) 

Den som är uppe nu är bara tillfällig, jag kommer att göra en finare (förhoppningsvis) & mer avancerad när jag få tid till det. Den kommer att komma upp när jag är klar! ;) 


//Cajsa

Legally Blondes

Vaknade tidigt idag, gick ut i backen kvart i 9 och började åka i de 2 som är precis utanför våran stuga. åkte skidor till lunch då vi åkte hem till stugan och åt. Började kolla på en film då som jag sen fortsatte kolla på när vi kom hem igen. Hahah, gissa vilken ? Rubriken säger allt ;p
Failade lite i PinkPark innan, det gjorde skit ont i knät och höften ;O O jag som redan har problem med båda mina knän... Om jag har det rakt gör det skit ont efter ett tag, om jag har det böjt gör det skit ont efter ett tag. Seriöst, vad ska jag göra ? ;O
Hahah, nu sitter jag och snackar med Emma på msn, är inte hemma än så har inte kunnat träffa henne på snart 2 veckor :( Hon är gaaaaaanska glad xD ahhah, hennes grupp på facebook är den 14:de populäraste av alla som finns. Nu är det 19871 st som gillar den ... För en timme sen va det 19809, den blir bara större och större.

Jag kommer hem på lördag, på söndag ska jag förmodligen provrida en häst. Och sen MÅSTE jag träffa emma !
Hahah, nu är det 19876 som gillar hennes grupp. och detta inlägget har inte tagit många minuter att skriva xD

Nähä, måste dra nu. Men vi hörs någon gång under dagen imon ;)

// Elin

Lite update

Hej!
Elin är forfarande borta, saknar henne :(
Idag är det en superdag, eller superkväll iaf! Eftersom jag känner mig extra glad tog jag mig tid att göra en bild med saker jag har respektive vill ha, blev mestadels grejer jag vill ha, hade svårt att hitta bilder på daker jag redan har ;)
som ni ser gillar jag rosa, lila och blått... Har tänkt köpa en av dessa jackor till nästa säsong, men jag hinner säkert ändra mig :) / Emma

En fråga till alla läsare (:

Kom på nyss att vi inte har frågat hur många av er läsare det är som åker skidor ;p så jag gör det nu ;)

Åker du skidor ?

Bloggen kommer bli ganska mycke inriktad på just skidor och skidåkning nu, men sen när säsongen är slut blir det mest inriktning på hästar och ridning :)

// Elin & Emma

Bil-blogg

Hahah, ah som ni ser på rubriken så bloggar jag just nu från bilen. Känns helt konstigt att sitta med en dator i bilen och blogga :P men jag vänjer mig nog ;)
Nu är jag påväg till Sälen, har några mil kvar bara. Känns ganska skönt att kunna komma ner tidigt för en gång skull. Kommer förhoppningsvis få tid till att fixa en tillfällig header då.
Jag bara ÄLSKAR snön! Så sjukt kul att det fortfarande är snö kvar hemma så man kan åka skidor lite iaf. Men ingenting slår ju att komma upp hit oså är det ca 1 meter snö överallt ? Man blir så glad av snön :D
Ska vara här i en vecka, blir dålig uppdatering under dagarna då vi kommer vara ute och åka skidor hela tiden, men på kvällarna bloggar jag och fixar tidsinställda för dagen efter så ni kommer få uppdatering iaf ;)
Nähä, sista biten nu då. Fixar några tidsinställda nu som kommer komma upp under dagen . Ska packa upp allt oså när vi kommer fram till stugan. Förhoppningsvis hinner jag blogga lite ikv iaf, men för säkerhetsskull fixar jag några tidsinställda nu ;)
Ganska meninslöst tråkigt inlägg, men ni får överleva ;)
Vi hörs :)

// Elin

Nystartad blogg

Hejsan!
Vi är två tjejer som tidigare funnits på ponnyligan.blogg.se. Vi har nu valt att starta en egen blogg, där bara vi ska blogga. Bloggen kommer att handla om våra liv i skid- och ridväg, precis som domännamnet säger :)
Det kommer förmodligen en tillfällig header ikväll, vi ses :D

// Elin & Emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0