Nu kör vi!

Hejdå skiandride, numera finns vi HÄR! Så nästa gång ni vill se oss, klicka då in er på eejumpers.blogg.se! 
observera, designen är under bearbetning, det ska ske lite förändringar i kodmallen och ev. fixa några saker i headern innan vi är ordentligt igång! 
// skiandride/eejumpers

stora förändringar

precis som vi skrev i förra inlägget kommer det snart hända STOOORA förändringar . så snart vi har fixat färdigt med allt får ni reda på det här på bloggen. så fortsätt hålla utkik.
ska krabba med det idag efter skolan, hoppas det fungerar då så vi kan ****** den *** *******. :p


krångel

Ingenting fungerar här på bloggen just nu, inlägg kommer inte upp, arkivet laggar och bilderna vill inte visa sig i arkivet, vet inte hur tidsinställda har rett sig, men strax kommer STORA förändringar, håll ögonen öppna :)
// Skiandride

kommateckenrubrikvetintevadjagskaskriva

updaten suger, men inget roligt att skriva utan bilder :( Idag red jag och Elin ut, vi red upp till ARK och sedan tillbaka igen, var myysigt! Elin på Gabbe och jag lånade "lilla" Cinzano på endast 177cm i mankhöjd. Så fin! Har en film som kommer upp imorgon (ifall jag hittar sladden).

Från det ena till det andra...

klicka här för att komma till inlägget!


......

Helgen har varit minst sagt speckad! Flaggade lite på hästtävlingen idag, det var grymt kallt. Hinderstöden och bommarna var tuuuuunga :(
Hippo och russman blev överlyckliga när jag och elin släppte ut de i hagen igen när tävlingarna var slut, elin har massa supersöta bilder från de när de dampade loss. och sprang typ 50 varv i hagen.
Sedan skrittade Elin gambler och jag promenerade jämte,  mysigt faktiskt ;) Vi gick til minihästarna, i samma stall står sveriges minsta ponny :D

RSS 2.0